Integritetspolicy


Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://www.duvnasloppet.se. Vi är en ideell förening som ordnar ett lokalt familjelopp utan vinstintresse och har mycket små medel.

DATASKYDDSANSVARIG person nås omedelbart på info@duvnasloppet.se .

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kommentarer och nödvändiga uppgifter

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress. Alla de uppgifter som ingår anmälningsformuläret och bekräftelsemeddelanden är helt nödvändiga och utgör ett minimum för att kunna genomföra och administrera loppet.

Kontaktformulär

Om du vill komma i kontakt med oss är adressen info@duvnasloppet.se

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

Vilka vi delar dina data med

Vi delar inte data med andra organisationer utom ett undantag: Neptron.se som sköter vår tävlingsledning och tidtagningstjänster. Tävlingsresultaten läggs upp på vår hemsida genom direktlänkar till Neptron.se hemsidas eventdatabas.

Hur länge vi behåller era uppgifter

För användare som registrerar sig på vår webbplats sparar vi de personuppgifter du anger i din och deltagarprofil och som – vill vi betona – är nödvändiga för loppets genomförande. Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Hur länge Neptron lagrar uppgifterna har vi inte uppgift om, men vi kommer att lagra alla data som vi erhållit beträffande föranmälda, efteranmälda och resultat samt bilder på deltagare sedan 2007 och framåt. Om du inte vill ha någon bild av dig med är det din rätt att omedelbart få den borttagen. Meddela oss via info@duvnasloppet.se så löser vi det inom någon dag.

Vilka rättigheter du har över dina data

Din registrering är att likställa med ett användarkonto som du själv frivilligt skapar. Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart vi skickar dina upgifter

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost. Men framför allt skickar vi dina användaruppgifter för deltagande i Duvnäsloppet till vår upphandlade tävlingsledare och tidtagningstjänst Neptron.se

Din kontaktinformation

Du anger såsom myndig beställare ditt namn, adress, postnr, telefonnummer, vilka deltagare du vill anmäla med för-, efternamn, tävlingsklass och klubbtillhörighet. Observera att du genom att skicka in anmälan uttryckligen godkänner registreringen i vårt anmälningssystem för dig och ev. omyndlingar, maka eller sambo. Om du inte har din sambos eller makas uttryckliga medgivande till att utlämna de personuppgifter som behövs för att administrera loppet, bör vederbörande anmäla sig själv. Samma sak gäller andras myndiga eller omyndiga barn.

Ytterligare information

Hur vi skyddar din information

Vi har kvalificerade lösenord och användarnamn till sajten där anmälningsinformationen lagras.

Vilka procedurer vi har för dataläckor

Så snart någon information kan misstänkas vara läckt, stänger vi omedelbart ned hela sajten samt underrättar behöriga myndigheter och förväntat drabbade personer.

Från vilka utomstående parter vi tar emot data

Vi tar inte emot några data från andra fysiska eller juridiska personer utom de som beställare angivit. OBS! att vi avråder från att beställa medverkan i vårt system för andras omyndlingar eller andra myndiga personer. Det är i så fall ditt eget beslut.

Vilket automatiserat beslutsfattande och/eller profilskapande vi gör med våra användaruppgifter

Vi publicerar startlistan över deltagare två dagar innan loppet. Dessa data kommer då att vara tillgängliga för alla. Adressuppgifter ingår inte i de data som publiceras, men väl förnamn, efternamn, tävlingsklass och ev. klubbtillhörighet, såsom är brukligt i svenskt sportbaserat föreningsliv.

Branschkrav om delgivning av information

Vi är inte del av någon branschförening och har därför inte förbundit oss för någon rekommendation om delgivning av information. Vi är enbart en liten lokal ideell förening bestående av enskilda privatpersoner utan professionell ledning.