Funktionärsinformation


Funktionär vid Duvnäsloppet!

600_4151Duvnäsloppet skulle inte kunna genomföras om vi inte hade hjälp av ett stort antal personer som ställer upp som funktionärer.

I första hand handlar det om att finnas på plats längs banan under loppet – för att visa löparna rätt väg vid korsningar osv men också för att säkerställa att ingen trafik kommer samtidigt som löparna passerar.

Men det kan även handla om att ansvara för sportdryck under loppet, dela ut medaljer vid målgång eller andra uppgifter.

Kan man hjälpa till både under loppen för de yngre och under vuxenloppen så är det till stor hjälp för oss arrangörer. Då hämtar man sin funktionärsjacka i Ringparken vid angiven tid och finns sedan längs banan i två pass, med första start runt klockan 11.00.

I pausen mellan loppen kan man gå hem (vi försöker se till att man står nära där man bor, om det är möjligt) eller också finns det smörgås och kaffe i Ringparksstugan för de funktiönärer som vill. Efter sista loppet – dvs runt halv två/två så lämnar man tillbaka sin jacka i Ringparksstugan.

Att ställa upp som funktionär berättigar också till en gratis anmälning för någon som vill springa loppet. Så har du ett barn/barnbarn/make/maka som vill delta, så kan du ”sponsra” genom att ställa upp som funktonär!

Ta gärna kontakt med info@duvnasloppet.se och anmäl att du kan/vill vara funktionär under årets lopp. Så återkommer vi med mer detaljerad information om var du ska stå, tider mm.

 

Lämna ett svar